6°C

Beograd

Photo: youtube/instagram

Izvor: happybsc

RUSKI GENIJE Pravi čudo od prljavštine (FOTO, VIDEO)

Gotovo svi vlasnici kamiona znaju da će, čim njihovo vozilo postane prljavo, lokalna deca prstima napisati nešto šaljivo na njemu. Ruski umjetnik Nikita Golubev već godinama radi sličnu stvar, ali njegova dela su znatno kompleksnija.

NARODNA MEDICINA

UPOZORENJE RADIVOJA LAKIĆA LAKIJA! Ako vam često lupa srce ovo je uzrok!

OVAJ LEK UBIJA KORONU! Dr Nenadić: Može se kupiti u apoteci! I još ga ima!

ČUDO OD BILJA! Dr Dražić otkrio dva narodna recepta za imunitet i detoksikaciju

ZDRAVLJE IZ VILENJAKOVE APOTEKE: Doktor Neđo otkrio recept protiv povišenog krvnog pritiska! (RECEPT)

Naime, ovaj momak koji se na Instagramu predstavlja kao Pro Boy Nick za svoje "slikarsko platno" bira kamione jer oni pružaju veću površinu za kreiranje i crtanje. Jednom prilikom je kazao da u takvim slučajevima pokušava da pronađe što prljavija vozila, jer je onda crtež primećeniji.

- Samo sam želeo da se oprobam u nečemu novom i nastojao sam brzo da radim na velikim površinama. Prljavi kamioni su mi u tome pomogli i sada kreiram džinovske crteže koje može videti veliki broj ljudi - kazao je Nikita.

Nikita na vešt način na kamionima oslikava šaljive crteže koji najčešće prikazuju životinje i junake popularne kulture, a ponekad upućuju i na poznata umetnička dela, piše Bored Panda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar