30°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: TANJUG

POZORIŠTE OD KUĆE: Predstave Beogradskog dramskog pozorišta na internetu

Beogradsko dramsko pozorište od večeras počinje sa emitovanjem snimaka predstava iz svoje arhive koje će moći da se pogledaju na BDP YouTube kanalu, a prvi komad koji će publika imati prilike da vidi je "Neprijatelj naroda" iz 1967. godine.

U toku sledeće dve nedelje, publika će biti u prilici da pogleda neke od najpopularnijih i najboljih predstava BDP-a od 60-ih, pa sve do danas.

PROČITAJTE I OVO

NA DANAŠNJI DAN JE POČELA BITKA ZA KOŠARE! Ovde su srpski junaci pobedili NATO i teroriste OVK!

VESELO U KARANTINU U BANJALUCI! Tražili da im se donese rakija, ali to nije sve! (VIDEO)

SUTRA ISPLATA ZA PENZIONERE Uz celu penziju i - dodatak!

PRE SEDAM GODINA SRBIJA JE ZAVIJENA U CRNO! Krvavi pir i najveći masakr u istoriji Srbije!

NOVA STUDIJA! Mačke mogu da se zaraze koronom, psi ne!

Svakog dana, od 20 časova BDP poštovaocima teatra poklanja po jednu novu predstavu, a linkovi će biti objavljeni na Fejsbuk profilu pozorišta.

Sutra je na programu je predstava "Ðido" takođe iz 1967. godine, a potom će sve do 23. aprila publika biti u prilici da vidi predstave iz istorije produkcije BDP-a: "Don Kihot", "Joakim" "U Agoniji", "Harold i Mod", "Poltron", "Oružije zbogom", "Mister dolar", "Kuća sa prozorom", "Zver na mesecu", "Privatni život", "Cheif", "Igra parova", "Ne igraj na Engleze".

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar