26°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: ALO.rs

IMAĆETE OSEĆAJ KAO DA STE TAMO! Sada možete gledati Mars u 3D formatu! (VIDEO)

Video je snimljen sa Perseverance-ovim instrumentom Mastcam-Z, dvostrukom kamerom koja se može zumirati i nalazi se na jarbolu rovera.

NE PROPUSTITE

POSLE SASTANKA OBIŠLI "BEOGRAD NA VODI": Vučić i Pahor na gradilištu Kule Beograd (FOTO)

OVAKO IZGLEDA PAKLENI PLAN HAMASA! Raspoređuju rakete u gusto naseljene gradove u Gazi (VIDEO)

ODBIJEN PRIGOVOR! Karadžiću samica do kraja života ili smrt!

SNIMAK KOJI OBILAZI SVET! Pogledajte kako su Izraelci PRESRELI Hamasovu raketu! (VIDEO)

OBUSTAVLJENA VAKCINACIJA! Zbog haosa koji je nastao u Prištini, imunizacija je prekinuta, vlasti postavljaju ogradu! (VIDEO)

Ako vam je ostalo par 3D ili crveno/ plavih naočara od odlaska u bioskop, čeka vas poslastica. Sada možete gledati NASA-in helikopter koji je na Marsu, kako nadleće krater Crvene planete u slavnom 3D-u snimku.

Možete da ga gledate kako se podiže i leti na 50 metara (164 stope) od aerodroma Braće Rajt .

Video je snimljen sa Perseverance-ovim instrumentom Mastcam-Z, dvostrukom kamerom koja se može zumirati i nalazi se na jarbolu rovera. Kamera je sposobna za stereo snimanje, što je omogućilo naučnicima ovde na Zemlji da u malo drugačijoj perspektivi prikažu pogled na Mars.

Slike su ponovo projektovane za prikaz u obliku anaglifa ili 3D prikaza, kada se gledaju sa specijalnim crvenim naočarima. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar