13°C

Beograd

Photo: sony

Izvor: happyBSC

DOLAZI SONI PLEJSTEJŠN 5! Evo kad i po kojoj ceni stiže u Srbiju (VIDEO)

Soni je juče objavio da će 12. novembra početi prodaja Plejstejšna 5, a prednarudžbine su već danas počele. Saopštili su cene i druge detalje o dugo očekivanoj konzoli.

JEZIVA TRAGEDIJA U SMEDERU: Devojku (21) usmrtio voz!

Plejstejšn poslednje generacije će koštati 499 evra, a njegovo izdanje nazvano je Digital Edition biće nešto jeftinije - 399 evra. Njegov konkurent XBoks je nešto jeftiniji. Cena Xboksa Serije S je 243 evra, dok je cena Xboksa Serie X 406 evra, piše portal Verge.

Jedna od najpopularnijih konzola na svetu počeće da se prodaje 12. novembra u SAD, Japanu, Meksiku, Australiji, Novom Zelandu i Južnoj Koreji. U ostatku sveta prodaja će početi 19. novembra. Informacija o početku prodaje u Kini biće naknadno objavljena.

DOKTOR KON PORUČIO: Ko se bahato ponaša, ne može da izbegne ono što piše u zakonu

Verge je podsetio da je početna cena Plejstejšna 4 bila 324 eura.

Kada je reč o cenama opcionalne periferije za PS 5, cena dodatnog DualSense kontrolera je 70 evra, 3D bežične slušalice će koštati 30 evra, kao i postolje za punjenje kontrolera. HD kameru ćete platiti 60 evra.

Na Plejstejšnu 5 biće moguće igrati i igre koje su namenjene za njegovog prethodnika. Time će Soni pokušati da privuče potrošače koji imaju Plejstejšna 4, a dodatni pritisak sigurno im pravi i politika Mikrosofta koja je takva da se skoro sve igrice s prethodnih generacija Xboksa mogu igrati i na novoj.

See you this November!

Posted by PlayStation on Среда, 16. септембар 2020.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti