1°C

Beograd

SAMSUNG PLANIRA UNPACKED DOGAĐAJ 18.FEBRUAR: Evo kako će izgledati novi Samsung Galaxy S11! (FOTO)

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ na tržištu su tek nekoliko meseci, a sve oči su već uprte u narednu liniju Samsungovih premijum telefona - Galaxy S11.

Prema prvobitnim informacijama, Samsung trenutno planira Unpacked događaj za Galaxy S11 seriju za 18. februar. Ovo će kompaniji omogućiti oko pet dana promocije uređaja pre početka MWC 2020 konferencije. U pitanju je slična taktika koju je Samsung koristio i ove godine sa Galaxy S10 linijom.

Samsung, navodno, razvija čak četiri Galaxy S11 modela u ovom trenutku, a očekuje se da će ih pokretati Qualcomm Snapdragon 865 čipset u SAD i Kini, kao i Exynos 9830 čip na ostalim tržištima.

Očekuje se i da će uređaj imati 8GB RAM-a i 128GB skladišnog u osnovnoj verziji, dok bi najjači modeli mogli imati do 12GB RAM-a i 256GB prostora.

Spoljne izmene će uključivati smanjen okvir oko ekrana i manji punch-hole na Infinity-O displeju.

Očekuje se i modifikovana kamera na poleđini, sa trećim senzorom na Galaxy S11e modelu i četvrtim na Galaxy S11 i Galaxy S11+ verzijama. Glasine sugerišu glavnu kameru sa senzotrom od 108MP.

U prethodnom periodu pojavilo se nekoliko detalja i patenata koji ukazuju na minijatarni spektrometar, hologramski prikaz obaveštenja i drugo.

Izvor:B92.net
Foto: Pocket-lint.com/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar