12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Kurir.rs

"TO JE BILO JEDNO PRAVO RIVALSTVO. KAD NEMA KONKURENCIJE NIJE INTERESANTNO": Lepa Lukić se prisetila svoje TRAGIČNO nastradale koleginice

Lepa Lukić je ispričala nedavno o rivalstvu sa pevačicom Silvanom Armenulić koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš.

PROČITAJTE JOŠ

SLOBODNO U GRČKU: Otvorena dva prelaza

DNEVNI HOROSKOP: Danas je poseban dan za njih!

AMSS: Mokri kolovozi, smanjite brzinu vožnje!

OBORIO REKORD: Pokuševski ušao u istoriju NBA

Pevačica je priznala da joj je Silvana bila najveća rivalka, ali da se nikada nisu svađale:

- To je jedino pravo rivalstvo, kada nema konkurencije nije interesantno. Ja sam počela kasnije, važile smo za rivalke, pa se pisalo šta smo rekle jedna za drugu. Mi se tada pozovemo, pravdamo se, ali stvarno ništa nismo pričale - rekla je Lepa, pa dodala:

- Vlada Perović je uzeo plakate od nje, dogovorili smo se da napravi koncerte po stadionima. Mi prihvatimo da se takmičimo. Tu noć je ona izgubila život. Ne vozim kola od 1976. godine, Bog me spasio da ne izazivam sudbinu. Kada naiđe kamion ja se plašim da ne nastradam kao Silvana. Sve obavljam taksijem, kola dođu, sve televizije šalju kola za mene, a to ne dobijaju svi, ja sam zahvalna. Za svoje skitnje plaćam taksi, da odem kod frizera i da sredim nokte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar