23°C

Beograd

OSOBE ROĐENE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA SE NAJČEŠĆE RAZVODE! Da li ste i vi među njima?!

Ko god stupa u brak sigurno ne razmišlja o tome da će se uskoro razvesti.

Ako ste rođeni u nekom od sledećih horoskopskih znakova, dobro razmislite pre nego se odlučite na brak jer postoje velike šanse za razvod od preostalih znakova Zodijaka.

Blizanci

Jedan dan žele jedno, a već drugog drugo. S razlogom su dospeli na ovu listu jer nikada ne znate šta da očekujete od njih. Skloni su idealizovanju partnera pa se lako razočaraju u njih kad shvate da ipak nisu tako savršeni kao u njihovoj glavi.

Vodolija

Vole svoju nezavisnost i najbolje se osećaju kada su sami, pa zbog toga važe i za najusamljneiji znak Zodijaka, piše index.hr. Ako se osećaju da su sputani u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je sloboda na prvom mestu.

Jarac

Obično nisu ti koji traže razvod već to zahtevaju njihovi partneri. Trude se da impresioniraju partnera dok ne dobiju šta žele, a to je najčešče brak i tada prestaju da se trude.

Strelac

Obožava flert i ne suzdržavaju se od njega čak ni kada su u braku, a to se njihovim partnerima ne dopada. Retki su oni koji mogu da izdrže u braku sa ovim znakom.

Škorpija

Škorpij epoput Strelaca ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i prevarama. Znaju da budu ljubomorni i posesivni u braku ili vezi što retko ko može da trpi.

Izvor: B92
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar