15°C

Beograd

ISKORISTITE PUN MESEC: 13.septembar će vam promeniti život, ali samo ako pratite ova uputstva!

Polako nam se približava energija Vage. Budite oprezni ne samo sa rečima nego i na ton kako te reči izgovarate.

Pročitajte vodič za kosmičke aktivnosti u septembru i kako da ih najbolje iskoristite.

Pun Mesec 13. septembra

Ovo će biti prvi lunarni događaj u mesecu, od vas se traži da otvorite svoje srce za ljubav. Manifestacija ljubavi je veoma važna, jer ona je najvažnija na svetu…I od nje sve kreće, zar ne? Kad god je Pun Mesec u Ribama naša osećanja su povećana. Poželjno je da slobodno izrazite vašu ljubav.

Merkur prelazi u Vagi 14. septembar

To je najbolje vreme da isprobate vizuelnu komunikaciju. Ono što obično objasnite u pisanom obliku ili govoru sada je najbolje da pokušate da izrazite u slikama, crtežima, ili fotografijama. Što manje reči koristite, to je bolje.

Venera prelazi u Vagu 14. septembra

Venera će nam sa ovom promenom znaka doneti promene u odnosima. Sa lakoćom ćete uploviti u novu i harmonićnu vezu. Moći ćete da ostvarite saradnju koja će uroditi plodom. Vaga će vam pomoći da usavršite veštinu balansiranja u partnerstvima i timovima. Mnoge emotivne veze će postati ozbiljnije i lepše. U ovom periodu biće dosta sklopljenih brakova, veridbi i prosidbi.

Saturn kreće direktno 18. novembra

Posle 5 meseci retrogradnog hoda, došao je i dan kada će neke stvari napokon pokrenuti. Vaš trud će se isplatiti, na kom god polju da ste uložili svoje vreme i svoj rad, sada će se videti rezultat. Prisetite se svojih obećanja i svojih ciljeva i radite na njima.

Kvadrat Jupitera i Neptuna 18. septembra

Upravo ovaj izazovni aspekt će vas naterati da prihvatite neke nove neobične situacije. Ovaj period iskoriste za rešavanje problematičnih odnosa. Izbegnite tenzije i napete razgovore. Usmerite svoju energiju ka srodnim dušama, provedite vreme sa ljudima koji vam prijaju, a zaobiđite one koji su drugačiji od vas.

Sunce ulazi u Vagu 23. septembra

Stigla je sezona Vaga! Iskoristite taj period za sređivanje stambenog prostora. Takođe se bacite na ulepšavanje sopstvenog ličnog života. To može da bude i neka mala promena, kao na primer sređivanje police sa knjigama ili pakovanje šminke i kozmetike.

Mlad Mesec u Vagi 28. septembra

Mladi Mesec sa novim ciklusom nas pokreće da nešto započnemo. Najbolje je da ostavite svoje loše navike i da započnete neku novu rutinu. Ovo je dobar trenutak da pogledate realnije na svoje problem. Kada počnete da posedujete pozitivne misle i energiju koja vas vodi ka dobrim stvarima, videćete da će pozitivne promene doći same u vaše živote.

Srbija Danas
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar