Izvor:
19.08.2019 u 20:36
0

SENKE NAD BALKANOM 2 U SARAJEVU: Svečano ekipa SERIJE ulepšala festival !

Druga sezona najgledanije regionalne serije "Senke nad Balkanom" premijerno će večeras biti predstavljena na 25. Sarajevo film festivalu.

Autorska i glumačka ekipa predvođena rediteljem Draganom Bjelogrlićem prošetala je večeras glamuroznim crvenim tepihom, čime je otvoreno četvrto veče ovog Festivala.

Pre dve godine smo na istom ovom mestu predstavili Senke nad Balkanom. Sarajevo film festival je za nas bio taličan, posle su se samo ređali uspesi. Moje ambicije su bile da napravimo nešto što odskače od uobičajenih produkcija. Tada nisam gajio optimizam da će to biti dobro prihvaćeno, ali to se desilo. Ko je voleo prvi deo, siguran sam da će voleti i nastavak- rekao je Bjelogrlić novinarima.

Pored Bjelogrlića, večeras su crvenim tepihom prošetale i glavne glumice Marija Bergam, Nataša Ninković, Leona Paraminski, kao i Goran Bogdan i Radivoje Bukvić.

Premijernom predstavljanju serije prisustvovali su i jedan od scenarista Boban Jevtić i glavni scenograf Goran Joksimović.

Emitovanje novih epizoda serije "Senke nad Balkanom" počinje u oktobru na TV Nova S.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter