Izvor:
21.05.2019 u 11:14
0

OPERA NA VODI: Narodno pozorište drugu godinu za redom organizuje spektakl za gledaoce!

Narodno pozorište u Beogradu i ovog leta, drugu godinu zaredom, organizuje muzičko-scenski događaj na otvorenom pod nazivom "Opera na vodi", 14. septembra u 20 časova, na ekskluzivnom prostoru Sava promenade u okviru "Beograda na vodi", najavljeno je iz nacionalnog teatra.

Na ovaj način nastavlja se ono što je započeto prošlog septembra, kada je održana prva "Opera na vodi", i to u čast 150. godišnjice postojanja Narodnog pozorišta.

U spektaklu pred više od 5.000 gledalaca, kompletan muzički sastav nacionalnog teatra izveo je delove iz najpoznatijih operskih dela koja se nalaze na godišnjem repertoaru.

To je bio ujedno i prvi veliki nastup na otvorenom muzičkog ansambla Narodnog pozorišta.

Ove godine nas, kako organizator najavljuje, što se tiče same scene i programa, očekuje još spektakularniji događaj, koji osim značaja za Srbiju i Beograd, predstavlja značajnu svečanost i za ceo region.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter