Izvor:
30.10.2019 u 20:09
0

I STANOVNICI ZOO VRTA SU SPREMNI ZA HLADNE DANE: Osmišljenje su nove ponude koje čekaju posetioce tokom zimskog perioda! (VIDEO)

Stanovnici Beo Zoo vrta spremno dočekuju hladnije dane. Dva velika projekta pingvinarijum i dečiji zoo-vrt ove godine su noviteti u Vrtu dobre nade, rekao je za Telemaster direktor Beo Zoo vrta Srboljub Aleksić, a pored rekonstrukcije prostora za medvede i rada na Stazi kroz istoriju najavljuje i nove projekt. Beogradski zoološki vrt u okviru projekta „Unapređenje sistema promocije turističke atrakcije Beo Zoo vrta i povezivanje sa ključnim akterima na teritoriji grada Beograda“ u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija uvodi porodične i romantične pakete koji će trajati od novembra do marta naredne godine.

– Za predstojeću zimu je sve obezbeđeno i spremno, životinje su namirene i spremili smo se na vreme.

Lepo vreme u oktobru poslužilo je da stanovnici Vrta dobre nade u okviru beogradske tvrđave spremno dočekaju predstojeće vremenske prilike (hladnije dane).

– Nadamo se lepim danima i u novembru- rekao je direktor ovog zdanja.

Pored dugoročnih planova tu su i kratkoročni. Obuke zaposlenih koji će volonterima preneti znanje, sređivanje staza i ulica u vrtu, kao prostora za stanovnike koji trenutno nisu tu.

Tradicionalno, Beo zoo vrt u zimskoj sezoni beleži manje poseta, pa su, upravo zbog toga, osmišljene nove ponude, za koje se očekuje da će posebno privući parove i porodice.

Sve novine su urađene u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, koje ima u planu da sa Zoološkim vrtom realizuje i nove programe.

– Zoološki vrt je jedna od naposećenijih destinacija u Beogradu i ove godine se nadaju da će dostići cifru preko 430.000 poseta- dodao je Knežević.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter