Izvor:
22.10.2019 u 16:59
0

PRIBOJ: Večeras se otvara festival „Dani Danila Lazovića“!

Sedmi po redu festival, „Dani Danila Lazovića“ otvara se večeras pod sloganom “Poezija su ljudi“. Festival se otvara u Priboju, gradu u kome je rođen ovaj veliki glumac i traje do 25.oktobra.

Prvog dana, Beogradsko dramsko pozorište gostuje sa višestruko nagrađenom predstavom „Trpele“ sa temom nasilja nad ženama – najavio je direktor festivala Milorad Damjanović.

Ovogodišnji festival, je kao i sam glumac dok je živeo i radio, okrenut ljudima, njihovim životima, problemima i radostima, kaže Damjanović.

Publika će biti u prilici da vidi vrhunska pozorišna ostvarenja, prisustvuje razgovorima sa najistaknutijim dramskim umetnicima, prati radionice, izložbe i podrži mnogo mladih studenata iz zemlje i regiona koji će se nadmetati u govorenju poezije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter