Izvor:
08.10.2019 u 17:35
0

TELEMASTER OTKRIVA DETALJE: TAKSISTI realizuju proteste i sledeće nedelje! USLEDIĆE HAOS NA ULICAMA GRADA!

Današnji Telemaster otkrio je zbog aktuelne teme protesta taksita, kakvo je stanje na putevima glavnog grada i šta možemo očekivati u narednom periodu. Najavljeno je da će protesti naredne nedelje napraviti još veći kolaps u Beogradu, budući da će protesti trajati duže nego od kako su počeli. Aleksandar Bijelić, jedan od lidera taksista, rekao je da je u planu da se proširi blokada Novog Beograda, pošto će biti organizovane dve kolone, od kojih bi jedna išla autoputem preko Gazele, dok bi jedna iz starog dela grada imala zadatak da blokira Slaviju. Tokom današnjeg protesta došlo je do incidenta i sukoba jednog taksiste sa saobraćajnom policajkom.

– Mi nismo nasilni i oštro osuđujem kolegu koji je napao policajku. Neka se takav više nikada ne pojavi na našem protestu – izjavio je Bijelić.

Zmenik gradonačelnika Goran Vesić, rekao je da grad Beograd nema nikakav uticaj na odvijanje saobraćaja i da on može samo da apeluje i traži od taksista da prekinu sa blokadama, jer to ometa građane Beograda u normalnom funkcionisanju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter