Izvor:
03.10.2019 u 20:58
0

TOPLANE U SRBIJI VRŠE PROBE PRED GREJNU SEZONU: Dobra snabdevenost grejnim energentima! (VIDEO)

Danas nagli pad temperature u Srbiji, a do kraja dana i večeras još hladnije, potvrdio je Republički hidrometeorološki zavod. Srbija se probudila jutros uz kišu i oblake, a temperatura je negde opala i za desetak stepeni.

– Toplane u Srbiji vrše probe, u većini su hladne probe obavljene i sistem je spreman, remontni radovi su uglavnom završeni – kaže za Telemaster Dejan Stojanović direktor “Toplana Srbije”. On je dodao da su u, skladu sa vremenskim prilikama, ponegde urašene i tople probe. Snabdevenost energentima za početak grejne sezone je dobra, dodaje Stojanović.

Oktobar je doneo drastičan pad temperature, topliju garderobu, ali i hladne prostorije, Dejan Stojanović kaže da su sve probe za predstojeću grejnu sezonu spremno.

Objekti se još nisu rashladili, a odluke kažu da u zavisnosti od opština i gradova ta temperatura prosečna i dnevna se računa od jednog do tri dana

Snabdevenost energentima za početak grejne sezone je dobar i ima dovoljno svih vrsta goriva ističe Stojanović.

U Srbiji se narednih dana očekuje smena sunčanih i oblačnih intervala, a hladne prostorije će dočekati stabilna energetska situacija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter