Izvor:
13.08.2019 u 20:30
0

BOGDAN BUKUMURIĆ: MASAKR NAD SRPSKOM DECOM U GORAŽDEVCU ! (VIDEO)

I danas, 16 godina kasnije, maskar nad srpskom decom u Goraždevcu zločin je bez kazne – saopštila je koordinacija srpskih udruženja porodica nestalih, ubijenih i poginulih lica. Udruženja podsećaju da je 2010. Eulex obustavio istragu zbog navodnog nedostatka dokaza i apeluju na međunarodne činioce na Kosovu i Metohiji i pravosudne organe kako bi se rešio ovaj i brojni drugi zločini nad Srbima iz pokrajine. Na godišnjicu ubistva dvojice njegovih drugova i napada u kojem je i sam teško povređen, za našu televiziju govorio je Bogdan Bukumirić, jedan od preživelih dečaka koji su se sudbonosnog dana bili žrtve neprovociranog i kukavičkog napada.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter