Izvor:
12.08.2019 u 20:42
0

TELEMASTER ISTRAŽUJE: Da li će auto-put „Miloš Veliki“ pomoći u daljem razvoju Lajkovca? (VIDEO)

Otvaranje koridora 11 koje je najavljeno za 18.avgust trebalo bi znatno da ublaži crne statističke podatke na našim putevima. Od sledeće nedelje autoputem Obrenovac – Čačak stizaće se za manje od jednog sata.

Ekipa Telemastera boravila je danas u Lajkovcu, kako bi proverila da li će auto-put "Miloš Veliki" pomoći toj opštini u daljem razvoju?

Stanovnici opštine Lajkovac značaj Koridora 11 porede sa prugom uskog koloseka koja je davne 1908. godine prošla kroz teritoriju opštine, kada je Lajkovac i nastao. Upravo u tom periodu, Lajkovac je imao privredni razvoj, rekao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković.

Ono što će sigurno Lajkovčanima značiti jeste povezenast sa najvećim centrima u našoj državi , pre svega sa prestonicom , glavnim gradom Beogradom koji će biti udaljen svega pola sata što sigurno povećava privredne potencijale istakao je Predsednik opštine Lajkovac.

Kako kaže predsednik opštine ovaj auto put osim za privredu I industriju od velikog značaja je I za turizam. Opština Lajkovac je bogata prirodnim lepotama kao što su reka Kolubar, arheološko nalazište Anine, mnogo crkvenih objekata kao I starih vodenica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter