Izvor:
26.10.2019 u 11:07
0

IRIG U PUNOM SJAJU: Direktor Agencije za ruralni razvoj predstavio opštinu u najboljem svetlu!

Gost današnje emisije "Prelo u našem sokaku" bio je direktor Agencije za ruralni razvoj opštine Irig, Fedor Pušić, koji je predstavio ovu opštinu u najboljem svetlu.

– Kao što ste na početku rekli „nazdravlje“ i kucali ste se, tako isto i u radimo i u našoj opštini. kad se dođe. Samo mesto Irig nalazi se na južnim padinama Fruške Gore, kao što je već više puta rečeno i poznato. Nalazi se na idealnoj nadmorskoj visini, između 200 i 300 metara, što i čini tu samu reč – raj na zemlji. Ovo je ujedno mesto gde se razvija kultura, mesto gde je verski turizam razvijen i iz tog razloga smo mi izabrali pravac razvoja poljoprivredu i turizam na teritoriji naše opštine. Svako naseljeno mesto ima svoju manifestaciju. Irig je poznat po neobičnim manifestacijama. Mi smo kroz ove manifestacije privukli turiste, a ujedno motivisali i naše proizvođače da se bave određenim proizvodima i da na taj način plasiraju i ojačaju privredu u našoj sredini.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter