Izvor:
29.09.2019 u 12:34
0

MARINA GAJIĆ: Najveća podrška u mnogim takmičenjima mi je bio suprug!

Gošća današnje emisije "Prelo u našem sokaku", bila je i Marina Gajić, učesnica mnogih tortijadi.

– Bila sam na nekoliko humanitarnih tortijadi, torte posle takmičenja idu deci bez roditeljskog staranja. Trenutno se ne bavim aktivno tortama, one su mi samo hobi. Trenutno sam mama i to mi je najveće i glavno zanimanje. Nadam se da ću uskoro početi ozbiljnije da se bavim svojim hobijem, tortama. Najveća podrška u tom poslu mi je suprug. On ima svoj deo, ja imam svoj, ali ako nekada treba pomoć tu smo da pomognemo jedno drugom. Torte su na konstrukcijama koje je radio moj suprug. Hobijem i takmičenjima se bavim pet godina. Sama sam krenula da učim i da se nadograđujem vremenom i godinama. Sve je ručni rad, bez kalupa i pomagala. Ovaj hobi me smiruje, a trenutno samo torte radim, nisam još prešla na kolače.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter