Izvor:
14.09.2019 u 12:45
0

NAJAVA MANIFESTACIJE „DANI LUDAJE“ U KIKINDI: Očekuje se obaranje rekorda najduže i najteže tikve!

Gost emisije "Prelo u našem sokaku" bio je novinar i promoter manifestacije "Dani ludaje" Ivan Golušin, koji je nam je rečima dočarao kako ti dani u Kikindi izgledaju.

– Kikinda živi za taj septembar, kada ona želi da pokaže šta nudi. Počinje u četvrtak povorkom mališana, a sutradan je Kinderbal, karneval. Ovogodišnja manifestacija će privući još više posetilaca raznih zemalja. Prošle godine bilo je više od 19.000, a ove godine se nadamo da će biti više. Prošle godine je pevala Lepa Brena, a ove će nastupati Dragana Mirković. Takođe, najavili su se i gosti iz susednih zemalja, kao što su: Bosna, Makedonija, Hrvatska. Ove godine će prvi put biti internacionalno takmičenje u pravom smislu te reči. Ove godine želimo da oborimo rekord najteže i najduže tikve. Ovogodišnji muzički gosti biće: Aca Lukas, Željko Joksimović, Mitar Mirić, grupa Invazija, grupa Deca loših muzičara i Dragana Mirković. Tih dana manifestacije će parking biti besplatan za sve posetioce, a proglašenje pobednika za najdužu i najtežu bundevu biće u subotu na gradskom trgu – rekao je Ivan Golušin.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter