Izvor:
24.08.2019 u 11:56
0

NAJAVA VITEŠKE MANIFESTACIJE „DESPOT STEFAN LAZAREVIĆ – JUST OUT, MANASIJA 2019“: Srednjevekovne borbe u Despotovcu!

Tradicionalni godišnji viteški festival "Despot Stefan Lazarević – Just Out, Manasija 2019" i ove godine se održava u manastiru Manasija u Despotovcu. Viteške igre i borbe koje plene gledaoce širom sveta gosti festivala moći će da prate od 23. do 25. avgusta.

Više o ovoj manifestaciji rekla nam je PR opštine Despotovac Dea Marjanović.

– Juče je otvoren peti po redu festival "Despot Stefan Lazarević – Just Out, Manasija 2019", koji će trajati tokom čitavog vikenda. Svake godine broj učesnika se povećavao tako da ove godine imamo preko 600 vitezova iz 25 zemalja. Na osnovu mog iskustva i onoga što sam imala prilike da vidim u njihovom kampu, mogu da potvrdim da se ti ljudi stvarno ponašaju kao vitezovi. Festival je zamišljen tako da promovišemo stop nasilju nad ženama i decom i negovanje pravih viteških vrednosti – rekla je Dea Marjanović u razgovoru sa voditeljkom Jelenom Dimitrijević u emisiji Prelo u našem sokaku.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter