Izvor:
18.11.2019 u 16:22
0

POTRESNA ISPOVEST ZORICE KREĆO: Znam da imam brata i nikada neću prestati da tragam za njim!

Traganje za nestalim članovima porodice može potrajati, a to najbolje svedoči priča Zorice Krećo.

U emisiji "Posle ručka" na Happy televiziji gošća je otkrila kako se sve odigralo u bolnici u Sremskoj Mitrovici.

– I dan danas u toj bolnici gde se moja majka porodila ne mogu da dobijem informacije. Moju majku su pokukšali da naprave ludom. Ne žele da mi kažu šta se desilo sa telom moga brata. Jednom nedeljno šaljem dopis u tu bolnicu i ne žele da mi izdaju podatke. Mama se porodila 19.12.1993. u 23 časa, a upisano je 20.12.1993. posle ponoći – počinje priču Zorica Krećo.

Zorica je ubeđena da su okolnosti previše sumnjive i da se nešto krije iza svega.

– Tada je rečeno da je beba rođena mrtva, ali je majka čula plač i videla bebu. Ona je posle porođaja uspavana. U Mitrovici su sve majke uspavljivane. Za taj mesec decembar je pet beba umrlo u toj bolnici. Četiri bebe znamo ko su, a peta beba, koja je otišla sa mojom mamom u salu žena koja je rodila preminulu devojčicu, te bebe nigde nema u dokumentaciji. Bili smo i na uvidu dokumentacije, tražili je, nigde je nema, u matičnoj službi je takođe nema – zaključila je Zorica Krećo.

Gošća je obećala da nikada neće prestati da se bori i da će nastaviti potragu za svojim bratom.

Happytv.rs
Foto: Arhvia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter