Izvor:
18.11.2019 u 16:08
0

ZORAN KOPANJA GOST EMISIJE „POSLE RUČKA“: Čovek koji traži svog nestalog brata!

Gost emisije "Posle ručka" bio je i Zoran Kopanja, čovek čija ispovest je šokirala srpsku javnost ali i pokazala da borba za istinu može da potraje dugo.

Njegova priča vezana je za člana porodice za koga on tvrdi da se rodio ali da je ukraden, a radi se o bratu.

– Majka je ponavljala da se porodila 83. godine u avgustu. Imamo i fotokopije otpusnice iz bolnice u kojoj je boravila od 3. avgusta do 10. avgusta, kada smo pisali da dobijemo papire dobili smo da ona nikad tamo nije boravila. To su situacije u kojima postaje racionalan strah da je dete živo i da se nalazi na nekom drugom mestu – rekao je Zoran Kopanja.

On tvrdi da je njegov brat još uvek živ a sve je potkrepio činjenicama iz perioda kada se majka porađala

– Kada je čula za aferu nije imala snage da pokrene istragu. Majka je preminula 2012. godine. Ja sam 75. godište, a ona se porodila 83. Bio sam sa babom u porodilištu. Ona je sa tetkom tada u avgustu išla u porodilište. Posle porođaja je uspavana, rečeno je da je beba rođena mrtva. I ona je sumnjala zato što je čula plač bebe – zaključio je Kopanja.

Naš gost je čak i doneo zvaničnu dokumentaciju kao i fotografije iz gorepomenutog perioda.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter