Izvor:
16.11.2019 u 15:30
0

PSIHOLOG TANJA BOŽIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Englezi čak ni ne znaju gde je SRBIJA! (FOTO)

Tanja Božić, psiholog, bila je gošća današnje emisije "Posle ručka", koja je govorila o svom načinu života u Londonu, te da je jako teško prilagoditi se drugom narodu i drugom načinu života.

– Englezi ne znaju ni gde je Srbija. A posebno se sećaju nekadašnje Jugoslavije. Stariji ljudi se sećaju Jugoslavije i Tita, a za Srbiju ne znaju. U Engleskoj obično gledamo prvo boju kože. Suština da je tamo rasa pod broj jedan. Mi nemamo tamo kafane, već pabove. Srba ima jako malo u Engleskoj, pogotovo u Londonu. Promena je uvek dobro došla. Svima u Srbiji trebaju pare i fale im pare, te zato napuštaju svoju zemlju. Kada odete u drugu državu, prve tri godine je prilagođavanje samo. Tamo je sve drugačije. Da bi dete bilo prihvaćeno u školi, mora de se ponaša kao i sva druga deca u školi. – istakla je Tanja za Happy televiziju.

Takođe je dodala da Englezi ne znaju ni gde je Srbija, ali da se starije generacije sećaju samo nekadašnje Jugoslavije i Tita.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter