Izvor:
15.11.2019 u 16:00
0

ZORA DOBRIČANIN ZA EMSIJU „POSLE RUČKA“: Advokatura mora držati POZORNOST na slučaju ubistva našeg kolege! (FOTO)

Zora Dobričanin, advokat, bila je gošća današnje emsije "Posle ručka", te nam je govorila sa profesionalne strane da li su advokati zaštićeni, ili nisu, ali i to da je ovaj posao, psoao koji sa sobom nosi niz opasnosti, kao što su pretnje.

Ljudi ne vole svedoke svojih slabosti, a mi advokati smo svedoci ljudskih slabosti. Onda kada sve to prođe, svi bi da zaborave presudu. Mi čuvamo tajne svakoga koga branimo. To je propisano kodeksom advokatske etike. Mi smo navikli na pretnje, to je nas život. Advokatura je poziv. Mladog advokata u početku to zabrinjava, ali se čovek na to navikne. Advokat je dužan da čuva tajnu otkada je sazna. Povreda na taj način kada se tajna otkrije, je ozbiljan advokatski prestup i zbog toga advokat može da izgubi licencu. Kolega Miša Ognjanović nije smeo da bude ubijen. Taj slučaj mora da se rasvetli. Advokatura mora da drži pozornost na tom slučaju, sve dok se ne rasvetli. – istakla je Zora Dobričanin za emsiju Happy televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter