Izvor:
13.11.2019 u 16:27
0

DARKO TRIFUNOVIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Jedina „kvaka“ VLADE NA KOSOVU jeste AMERIKA! (FOTO)

Gost emsije "Posle ručka" bio je Darko Trifunović, srpski analitičar, koji je govorio sa profesionalnog aspekta o problemima na Kosovu, ali i o problemima sa ostalim državama koje pokušavaju da se domognu Srbije.

– Evropska unija nikada Vladu na Kosovu neće prihvatiti ovakvu kakva je. Jedina kvaka za koju mogu da se uhvate jeste Albanija i Amerika. Međutim da bi se rešio čvor Kosova i Albanije, mora se sa najmanje tri zemlje raditi na tome. Nezadovoljstvo je prisutno. Mi trebamo da idemo ka nečemu što će stvoriti trajno rešenje imeđu spora naroda Albanije i Kosova. Ta lepeza stranaka ne samo na Kosovu, nego i u CG i Kosovu, šalje ogromnu poruku. – istakao je Darko Trifunović.

On je takođe istakao da svako treba da radi svoj posao, a ne da svako pametuje, i pravi se analitičarem, te da mora postojati dijalog između Kosova, Srbije i Albanije, da učestvuju aktivno, kako bi se bilo koji problem rešio.

– Svaki drugi čovek sebe naziva analitičarem, i za sve pričaju da je Vatikan kriv. Ovo je dijalog Srbije, Kosova i Albanije. Kosovski Albanci teško dobijaju državljanstvo. Srbija treba da razgovara sa Albanijom kako bi se pitanje Kosova rešilo. Ako Tramp pobedi na izborima, on će voditi Ameriku ka tom „amerikarizmu“ i dalje. Mi moramo biti oprezni jer smo mi ti kojima se druge države igraju. – dodao je Trifunović za program Happy televizije.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter