Izvor:
01.11.2019 u 17:27
0

VERUJE U KUBANSKU PRIRODNU MEDICINU: Zoran Vujović objasnio kako vakcine utiču na telo i mozak čoveka!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je Zoran Vujović, koji veruje u kubansku prirodnu medicinu i njeno delovanje na različite vrste bolesti.

– Neki ljudi su izuzetno skromni, pa kažu kako oni nisu napravili taj lek. Izmislili smo terapiju u kojoj se daju, u jednom danu 4 inekcije. Primanjem tih inekcija organizam stvara antitela i oni zarobe taj primarni tumor koji se začauri. Ako je operativan, najbolje je da se izvadi. Fizičko otklanjanje je najbolje, a ako nije operativan, znači da ne može da se priđe, možda je slabije srce ili ne može da priđe zbog drugih razloga. Inekcije se dobijaju kao kod dijabetičara, na svakih mesec dana. Posle određenog vremena, davanjem inekcije, mozak treba da zapamti i da počne da stvara antitela i onda zavisi da li posle lekar prepisuje tu jednu turu na dva meseca, tri meseca ili pola godine i to je ceo sistem rada vakcine.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter