Izvor:
24.10.2019 u 22:37
0

VELJKO MARKOVIĆ O IZLEČENJU DETETA U MANASTIRU TUMANE: Kada smo se vraćali iz manastira Tumane stigla je poruka od medicinske sestre koja nam je PROMENILA život! (VIDEO)

Gost emisije „Posle ručka“ je bio Veljko Marković, koji je ispričao odlasku u manastir Tumane i izlečenju sina.

Posle tri meseca supruga je primetila krivinu u Andrejevoj kičmi, doktorka je rekla da on ima skoliozu i od tada je počela naša borba. Trideseti dan na intenzivnoj nezi, doktori nam kažu da se spremimo za ono najgore. Sećam se doktora koji izlazi potpuno „beo“ – započeo je ispovest Veljko.

Marković je objasnio da je pre odlaska u manastir Tumane bio agnostik.

– Kada sam pošao u manastir Tumane, bio sam agnostik. Put do manastira Tumane nije ceo pokriven signalom, sve vreme se tresem očekujući poziv. U jednom trenutku, došli smo do raskrsnice gde smo mogli i levo i desno, pojavljuje se žena sa štapom koja nam kaže da možemo i levo i desno, a mojoj supruzi kaže da će njen sin biti dobro. – priseća se Marković.

Gostujući u emisiji „Posle ručka“ Marković je do detalja ispričao o agoniji koju je proživeo zajedno sa svojom suprugom pokušavajući da spasi život svom sinu.

Mi smo živeli za poruku „dobar“ i moliš se. Javlja nam se sestra i kaže da ima napredak. Neka sam ja sve umislio, ali osećaj je neopisiv kada budete tamo. Andrej se bori, idemo dalje…. Kada se vraćamo iz manastira Tumane, stiže poruka: „dobar je, ima i pomaka“. On je pod sedacijom isčupao tubus i onda počinje njegov oporavak. Naš život je od tada potpuno promenjen, molili smo se da bude kao biljka, ali da bude sa nama. Od tada počinje Andrejev oporavak. Mi smo nastavili lečenje u Turskoj i ima pomaka. – ispričao je Marković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter