Izvor:
22.10.2019 u 15:33
0

REDITELJ BOKAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Najstrašnija sudbina je MILOSTINJA!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je reditelj, Dragoslav Bokan, koji je iskreno izneo svoje mišljenje, kao i ponašanje današnje države i naroda prema ratnim vojnim invalidima.

– Ja sam isto prošao što i oni, ne po pitanju ratnih vojnih invalida, ali po pitanju ratišta i odnosu ljudi sa ratišta. Prošao sam kroz sličan put, s' tim što oni na nesreću imaju taj problem da im je život dodatno otežan. Ne traže oni samo hranu i da im se uključi struja, već i poštovanje. Mnogi ratni vojnici su umrli u strašnom siromaštvu, živeli su od milostinje. Milostinja je ta strašna sudbina, ne siromaštvo. Glad, siromaštvo nisu najstrašnije sudbine, već poniženje i milostinja. Početak i uzrok je uvek strahovito važan.

Takođe je dodao da bi najbolje i najpametnije bilo kada bi radili na preokretanju odnosa srpskog naroda prema svojim herojima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter