Izvor:
22.10.2019 u 15:33
0

ČANČAREVIĆ OTKRIO RAZLOG SREĆE: Izgubio sam nogu i moć govora, ali sam dobio OVO!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je ratni vojni invalid, Milenko Čančarević, koji je ispričao svoju potresnu i tešku ispovest, ali i otkrio razlog svoje sreće.

– Ja sam se vratio sa ratišta bez noge, ali sam dobio ćerku. Doktori su pokušali da spasu nogu, ali nisu uspeli jer je taj deo noge zahvatila gangrena. Nakon bezuspešne lekarske operacije, dobio sam ćerku. Nešto sam izgubio, ali sam zato puno dobio. Izgubio sam i moć govora, ali nosim se sa tim koliko mogu. U to vreme kada sam ranjen, država je imala prema puno poštovanja. Sva svoja prava sam ostvario u to vreme, čak mi je i stan bio ponuđen, ali bilo me je sramota da prihvatim. U taj nesrećni rat smo ušli da bi branili svoj narod i nismo ništa tražili. Nismo nikada ušli u njega sa pitanjem "Zašto?".Otadžbina je bila u problemima i svi smo potrčali da je branimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter