Izvor:
22.10.2019 u 15:33
0

STANIĆ OTVORENO I ISKRENO O SVOM ŽIVOTU: Naša deca trpe i ispaštaju DANAS!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je ratni vojni invalid, Nenad Stanić, koji je iskreno govorio o svom životu i borbi koju vodi iz dana u dan.

– Problem je što nas nikada niko nije saslušao na pravi način. Ograđujemo se od svega. Nikada niko nije prišao iz vlasti, opozicije i pitao: Šta treba i šta nam je potrebno? Nikada nisu pokušali da reše naše probleme. Uvek je bilo praznih obećanja. Mrvice su prospiane, a konkretne i krupne stvari se nisu rešavale. Najgore od svega je što naša deca trpe i ispaštaju. Nema razumevanja društva, države i opšte svega da bi porodica mogla da bude zaštićena. Naravno da smo ljuti kada je u pitanju nepravda i nepoštovanje, ali ne smemo sebi dozvoliti da budemo besni, jer bi to prešlo u nešto sasvim drugo i neracionalno neko ponašanje koje zaista ne bi dovelo ni do čega.

Stanić je takođe dodao kako misli da je najveća žrtva dati život, zdravlje ili deo tela za slobodu većine.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter