Izvor:
14.10.2019 u 20:19
0

NAPETA ATMOSFERA U STUDIJU EMISIJE „POSLE RUČKA“: Polemika Dušana Rajića i Pavla Jurline! (VIDEO)

Diskusija u emisiji "Posle ručka" doživela je vrhunac kada je došlo do sukoba mišljenja kod Dušana Rajića i Pavla Jurline.

– Skoro me je kontaktirao čovek od 56 godina. Lekar mu je propisao dve doze insulina sa količinom hrane za preživljavanje. Ljudi misle da je nivo šećera jedino merilo. Njegov šećer je šest ali njegovo telo umire. On je uspeo u tome u tome da dobije tri doze brzodelujućeg insulina i jednu dozu noćnog. Automatski će sa četiri doze insulina dobiti pravo na dve kutije traka – objasnio je Rajić, što je izazvalo reakciju kod drugog gosta.

U polemiku se uključio Pavle Jurlina ali je Rajić oštro reagovao.

– U Crnoj Gori ste rekli da držite apoteku i da prodajete trake. Vi orobljavate ljude u Crnoj Gori – rekao je Dušan Rajić.

Pavle Jurlina je pokušao da objasni u čemu je greška.

– Greška je edukacije. Pacijent ne ide kod lekara za ishranu nego kod nutricioniste. Moja majka je bila nutricionista u Igalu. Lekar samo prepisuje adekvatnu terapiju – izjavio je Jurlina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter