Izvor:
08.10.2019 u 18:19
0

VLADIMIR ČIČAREVIĆ OBJASNIO ZA „POSLE RUČKA“: U DNK pločice se stavljaju delovi unutrašnjih organa bebe!

Danas u emisiji " Posle ručka " tema koja potresa Srbiju i dovodi vas do suza i da se zapitate koliko je vredan jedan život, da li su to naša deca. Afera kradenih beba je uzdrmala javnost.

Potresna ispovest penzionisanog radnika Socijalnog centra: ''Žena koja se navodno porađala 176 puta, jedna je od učesnika afere ukradenih beba u Srbiji''. Sud iz Strazbura je izdao prošle nedelje rešenje o Poništenju činjenice smrti jednog deteta jer je protivzakonito upisano. To dete je pravno živo od petka, što potvrđuje priču o krađi beba u Srbiji!

Vladimir Čičarević iz Udruženja za kradene bebe objasnio nam je detaljnije kako nestaje DNK uzoraka dece u jednom mestu.

– DNK registar mora da se poboljsa, jer ovde ne postoji istraga i dakle moje dete moze da bude čak i u Zanzibaru. Nemamo nijednu pravosnažnu presudu u 2019.godine i gradjani moraju da znaju da komisija ne radi. Svega 3 sastanka godisnje, nikada niste videli nijednog člana niti nekog ko je aktivan u medijima da progovori javnosti o tim analizama. Postoji uvoz inkubatora koji se koriste samo za tu potencijno ukradenu decu i posle ti inkubatori nestaju iz bolnica.

U DNK pločiče se stavljaju delovi tela deteta koje obducent sam proceni, srce, pluća, jetra. Patologija čuva te parafinske blokove, to se čuva trajno i posle vaše smrti i vaših roditelja. Tu mora da bude tkivo iz unutrasnjih organa, jer se tada pretpostavlja da je dete umrlo, a od živog deteta se to ne može uraditi. –

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter