Izvor:
05.10.2019 u 15:56
0

MILUTIN POPOVIĆ ZAHAR: Trebamo se truditi da radimo NA SEBI! Muškarcima je potrebna LJUBAV!

Gost emisije "Posle ručka" bio je poznati muzičar Milutin Popović Zahar, koji je pojasnio slučaj sa njegovim vršnjacima i koje stvari najviše utiču na čovekv život, te šta treba raditi kako bi sebe negovao.

Moji vršnjaci su izvesna masa se mnogo žali i ne trudi se da izgledaju dobro, nego se večito žale da ih nešto žali, boli..I vreme i društvo u kojem živite utiče 50 procenata na vas. Istakao bih da je muškarcu potrebna velika ljubav da bi cvetao. Ja sam jurio za svojim plenom, uvek za ushepom, srećom…to je velika avantura od kojih je ljubav najmisterioznija i najslađa.

Ovaj popularni muzičar i istakao je da smatra da su žene dosta jači pol od muškaraca, iz razloga što donose na svet nove živote. Napomenuo je da žene mogu sakriti svoju seksualnost, dok muškarci ne, i to je jedna stvar koja ih otkriva i svrstava u slabe.

Ja potvrđujem da su žene jači pol, jer donose novi život. Žene se trebaju baviti finim stvarima, a mikrofon je ubica ženske senzualnosti, on je ubica seksepila. – istakao je Zahar za Happy TV.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter