Izvor:
05.10.2019 u 15:27
0

POZNATA GLUMICA ZA EMISJU „POSLE RUČKA“: Ne trebamo dozvoliti da nas život UPROPASTI! Žene trebaju uvek da su NEGOVANE! (FOTO)

U današnjoj emisiji „Posle ručka“ govorimo o tome da li zaista kod muškaraca i žena postoji kriza srednjih godina? Šta muškorci ne znaju o svojoj seksualnosti? Gosti ovog popodneva bili su glumica Iva Štrljić, urolog Aleksandar Milošević , muzičar Milutin Popović Zahar, hirurg Milan Colić.

Glumica Iva Štrljić je izuzetno inspirisana temom govorila o tome šta žene treba da čine kako bi radile na sebi i da po pravilu trebaju biti negovane i očuvane jednako kao i muškarci.

Onaj ko ima pokretačku „lokomotivu“ u sebi, taj pojedinac će imati manje bora u životu, manje ogorčenosti. Kada čovek u sebi ima ogorčenost, onda lošije stari, a kada nema onda "lepo" stari. Mi želimo što duže da budemo lepe, ali malo ljudi radi na sebi po tom pitanju. Žena mora da se oseća dobro, sigurno, zbrinuto. – istakla je glumica i dodala da ne voli ženske razgovore, od kojih joj se "diže" kosa na glavi, te da je veoma povučena kada se radi o govorenju ličnih stvari.

Ja sam u srednjim godinama, ali stvarno mislim da su ovo sada moje najlepše godine. Lepše se kao žena osećam sada, nego u 22 godine. Onoliko sam lepa, koliko sam želela oduvek da budem. Život služi da nas učini lepim, a ne da nas upropasti, koliko god imali ili nemali. Zavorena sam osoba i ne prisustvujem toliko ženskim razgovorima. Nisam za to da se intima deli tek onako, jer smatram da ko lako deli svoje tajne, onda olako deli i tuđe. – dodala je Štrljićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter