ZORICA KARANOVIĆ U EMISIJI "POSLE RUČKA" SVEDOČI O ČUDIMA KOJA SE DEŠAVAJU U MANASTIRU TUMANE: Ne možete doći samo jednom u TUMANE!

 U emisiji "Posle ručka" gostovala je novinarka "Politike", Zorica Karanović, koja je ispričala svoju tešku životnu priču i o tome kako joj je odlazak u manastir Tumane pomogao. 

- Moram da kažem, da je kod manastira Tumane, specifična vrsta odnosa ljubavi koju imaju prema svim ljudima koji dođu tamo. To je jedna opuštenost. Kada dođete, jedna toplina vas obuzme. Imate osećaj da vas neko želi, da vas prihvata što ste tu i da vam se neko obradovao. Kao da su samo vas čekali. Dakle, prosto jedan takav odnos. Sve se zaustavi u trenutku kada vi dolazite. Tu ne možete da dođete samo jednom, ja vam to garantujem. Tamo se desi promena energije, vi ostavite tamo svoje suze,bolest i tugu. Izvlači se jedna specifična energija iz vas. Tamo dobijete ljubav, očišćenje, kao da ste okupani duhovnim svetiteljima, svetom vodom, izvora naših svetitelja Zosima i Jakova, svetim uljem i ikonicama. Doživite jedno specifično iskustvo, koje želite da ponovite. Mi u trenutku kada se molimo, naš mozak dolazi u tu fazu frekvencije kao kod deteta. Svojim mislima, ljubavlju, velikodušnošću, verom. Deca veruju u sve, deci ništa nije nemoguće.

Zorica Karanović započela je svoju potresnu životnu priču.

-  Moj put do manastira Tumane je zaista bio specifičan, ja sam se borila za život 2017. godine. Sva lekarska ispitivanja nisu mogla da utvrde i daju tačnu dijagnozu. Meni je svakog dana bivalo sve gore i gore. Gubila sam na težini, povraćala sam, imala sam ubrzani srčani rad i nisam mogla da hodam. Moja poslednja želja bila je da odem na Zlatibor i da tamo umrem. Tu je bilo kraj krajeva. Ključevi moći su kod samog Gospoda Boga, a samim tim i u rukama oca Dimitrija. On je posrednik između nas i stvoritelja. Mi smo ovde svedoci čuda koje Gospod njegovom milošću dozvoljava.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro