Izvor:
07.09.2019 u 16:08
0

RODITELJI NEMAJU POJMA ŠTA IM SE DEŠAVA U KUĆI: DECI su nametnuti POGREŠNI IDOLI!

Ni danas ne propustite emisiju "Posle ručka" na kanalu televizije Hepi sa voditeljem Vanja Bulićem.

Tema današenje emisije: Koliko smo moralni? Koliko izazovno oblačenje može da izazove posledice i koje? Šta se očekuje od provokatnog stila? Ko može da se nosi sa osudom kada se desi?

GOSTI: Milivoje Čolić (tv voditelj i novinar), Branka Blek Rouz (striptizeta), Ivona Sinđić (psihoterapeut), Kristina Madić (glavni i odgovorni urednik Fokus radija), Miki Panjković (umetnički frizer).

Milivoje, ti si dugo u medijima i šta primećuješ sve?

Izmiče se neke stvari kontroli ,devojčice današnje su se poalavlie za tim luksuznim zivotom sa instagrama.možete vi da lepo živite ali zna se kako se dobijaju te pare.

Roditelji ni ne znaju šta im se dešava u spostvenoj kući, s kim im se deca druže i gde idu ,a ne može se poštovanje i naklonost dece steći preko noci. Decu su nametnuti pogrešni uzori.

Teško je kada te devojčiće se tako namulje i izađu klub tako polugole. Totalno se poistovete sa nekom promiskuitetnom ženom ito tako poprima maha. Društvo i roditelji moraju da se uključe tu u njihov život i dešavanja. –

Happytv.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter