Izvor:
05.09.2019 u 17:41
0

ANA PEJIĆ O ZNAČAJU ISPOVESTI MARKA IVIĆA U EMISIJI „POSLE RUČKA“: „Posle gostovanja u emisiji Posle ručka, Marka je kontaktirala nemačka policija!“ (VIDEO)

Sekretar Udruženja nestalih beba Vojvodine Ana Pejić otkrila je koliki je značaj imalo gostovanje Marka Ivića u emisiji Posle ručka u julu mesecu. Govoreći o temi nestalih beba, ona je izjavila da je slučaj stigao čak i do nemačke policije.

– Marka je pozvala nemačka policija posle gostovanja i pitala kako mogu da pomognu. On je njima objasnio ceo slučaj i oni su mu rekli da će ga ponovo zvati jer planiraju da otvore istragu o tom slučaju. Čak mogu da kažem da su se tu uključili i neki političari iz Bundestaga. Marko je poslao mejl na čak 40 međunarodnih adresa tražeći pomoć. Ova televizija nam je mnogo pomogla i ja mogu da se zahvalim Hepiju jer smo ovim gostovanjima inspirisali mnoge da izađu pred javnost i ispričaju svoju priču. Mi nastavljamo dalje našu borbu i ne plašimo se nikoga. Ja mogu da najavim da ćemo 23. septembra otputovati do u Strazbur gde ćemo nastaviti da tražimo pravdu za naše bebe – izjavila je Ana Pejić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter