Izvor:
02.09.2019 u 13:08
0

VERA JE UZROČNIK SVAKOG ČUDA: Dolazak u MANASTIR treba iskoristiti za iskrenu molitvu!

U današnjoj emisiji "Posle ručka" razgovaramo o čudima koja se dešavaju. Razgovaramo o manastiru Tumane, Vinovoj lozi, manastiru Ostrogu i Kozlacu.

Da li je moguće izlečiti se molitvom? Da li čuda zaista postoje i koliko verujemo u njih?

Današnji gosti su: Miloš Stojković, Jasna Jović, Iguman Dimitrije i Janja Todorović.

Iguman Dimitrije, izneo je svoja iskustva i priče koje su vezane za manastir Tumane.

– Pa znate, što se tiče mase, ne stignemo da vidimo sve. Manastira Tumane, vekovima je bilo mesto čudesnih isceljenja i slave Božije. Mesto čudesnih isceljenja. Istraživali smo malo istoriju manastira, imate zapise svih putopisa koji su recimo iz našeg kraja, iz Srbije i Inostranih od 18. veka do 19. i 20. veka. Fenomen u tom manastiru je svetitelj koji počiva. Narod dolazi sa svih strana tražeći i dobijajući lek za svoje bolesti. To vam je priča o svim srpskim manastirima u globalu, ne samo o Tumanima. Bog pre svega brine o našem spasenju i on je vaskrsao zbog našeg spasenja.

– Bog nas ne ostavlja ni sada bez utehe, bez podrške, on je uvek uz nas. Vera je uzročnik svakog čuda, nemate vi tu recepturu. Ljudi često traže recepturu za čudo, nema tu recept da budete sigurni da li ćete biti isceljeni po nekom automatizmu. Dolazak u manastir treba da iskoristimo za iskrenu molitvu. Odnos Boga i vas. Svako čudo ne može biti centar vere.

happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter