Izvor:
16.11.2019 u 20:13
0

EMOTIVNA ISPOVEST NATAŠE BEKVALAC: Shvatila sam da je postojim da bih delila kroz muziku ljubav sa ljudima! (FOTO, VIDEO)

Danas je u vašoj omiljenoj emisiji voditelja Uroša Božića gostovala jedna od najvećih regionalnih pop-zvezda. Žena koja je preživela teške stvari, ali i bezbrižno i zanimljivo detinjstvo. Njeni hitovi se i dan danas pevaju po kafanama i klubovima. Popularna pevačica doživela je dva iznenađenja tokom emisije, na koje nije ostala ravnodušna. Otkrila je detalje iz svog privatnog života. Kako je uplovila u muzičke vode, kako su nastali hitovi, kao i to kako joj ide u ljubavnom životu i šta je njen ključ uspeha.

Kako si počela da se baviš muzikom?

– Oduvek sam se bavila muziku. Ja sam se bavila muzikom od najranijeg detinjstva, imam i snimke da to i dokažem. Prvo su bili muzički festivali, pa sam potom bila solista u horu. Zatim mnogo putovanja kao predstavnik Srbije na raznim muzičkim festivalima širom zemlje. U pubertetu sam se utišala, a 2000 godine sam ušla u svet profesionalne muzike na muzičkom festivalu u Herceg Novom.

Kako je izgledala mala Nataša?

– Uvek sam bila buntovna i svoja. Malo muškobanjasta, buckasta, a u pubertetu bubuljičava. Eto takva sam bila. – našalila se Nataša tokom emisije.

– Sećaš li se najvećih nestašluka koje si pravila kao dete?

– Ne bih to volela da govorim javno iz razloga što ja imam dve ćerke, pa ne bih da im dajem ideje. Mimo svih nestašluka bila sam vukovac. Vrlo brzo po završetku četvrte godine, želja mojih roditelja bila je da upišem fakultet, ali sam rekla da me ne zanima ništa osim muzike i rekla sam im da ako žele da me podrže to bi bilo lepo, ako ne, svakako ću sama ići tim putem. Osetila sam unutar sebe ljubav prema muzici i čim sam spoznala sebe, osetla sam da je muzika moj život.

O čemu je maštala mala Nataša?

– Nisam maštala da postanem slavna pevačica. Maštala sam samo da se bavim muzikom, a ovo sve je došlo spontano. Kada objašnjavam nekim klincima koji žele da se bave muzikom da bi bili popularni, već vidim da to nije dobar motiv. Ja bih bila najsrećnija samo kada bih mogla da stvaram muziku i da pevam ljudima, a da to ne nosi ove neke druge stvari koje često znaju da te povrede, uvrede, nose tamniju stranu posla, ali je sastavni deo. Sanjala sam da se bavim muzikom i te snove sam vrlo brzo počela da ostvarujem. Moji roditelji su shvatili da meni nema pomoći i da ako se ne budem bavila time što stvarno želim, da ću duboko u sebi biti nesrećna i kao devojka i kao žena. Majka je uvek pratila moje osećaje.

Kako su kolege reagovale kada si se pojavila na estradi i da li je bilo razočarenja?

– Ja mogu samo da prčam o lepim stvarima, jer samo takve i pamtim. Našla sam sisteme da vrlo suptilno i na jedan nežan i ženstven način izbegavam stvari koje dolaze od loših ljudi. Poprilično sam očuvana od ružnih stvri koje moja profesija nosi. Nemam tu negativnu energiju. Nije bilo razočarenja jer sam vrlo brzo upoznala način rada, a i vrlo brzo sam počela i da živim od svog posla. Od prve pesme koju sam snimila, počela sam da nastupam. Toliko sam srećna što je moja najveća ljubav moj posao. Nije se desilo da se ne radujem nastupu. Shvatila sam da je svrha mog postojanja da delim ljubav putem muzike sa ljudima. Od starta sam imala utisak da volim ljude i da ljudi mene vole.

Tokom emisije "Glamur", usledio je dirljivi snimak Nataše Bekavalc sa svojim ćerkama, a pevačica nije mogla da ostane ravnodušna, te se i rasplakala.

– Pa vi niste normalni. Ja ću sada biti najveća plačljivica ikada na planeti. Stvarno nisam ovo očekivala. Baš si bezobrazan. Ukombinovali ste sve sa ovom pesmom. Deca su uvek broj jedan. Vrlo sam slična svakoj majci.

– Moje suze nemaju veze sa tugom, ovo su suze radosnice. Naravno da si ti kao roditelj uvek tu da ih zaštitiš. Oslobodila sam se straha za decu. Kada su sa mojom mamom ja sam potpuno bezbrižna, ali i pored toga sam brinula. Sada sam malo popustila. Obe jako liče na mene. Katija je baš preslikana, Hana jako podseća u gestikulaciji i osmehu, ali ima i Danilovog, dok je Katija moja kopija. Jako sam blaga mama i malo toga im branim – zaključila je Nataša Bekvalac za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter