Izvor:
15.09.2019 u 17:12
0

ONA JE KRALJICA RIJALITI PROGRAMA: „Nije se još uvek pojavio neko ravan meni!“ (FOTO)

U današnjoj emisiji "Glamur specijal", gošća je bila Jelena Golubović, stalna takmičarka zabavnog rijaliti programa "Parovi".

Ona nam je otkrila pojedine detalje iz svog privatnog života, te nam je pojasnila na koji način se postaje pobednik, kako u rijalitiju tako i u životu!

Ja sam u rijaliti ušla iz realnog života, misleći da ću biti mesec dana, sa ciljem da popravim društvo, ali onda se desilo to da su me ljudi zavoleli zbog toga što sam sve radila srcem. razlog tome je što potičem iz vrlo dobre porodice, čestite i cenjene – istakla je Jelena i dodala da je oduvek bila osoba sa osmehom na licu.

Kao dete sam oduvek bila hiperaktivna, uvek sam bila nasmejana i govorila ono što mislim. Kao beba sam iskakala iz kreveca na glavu. Sa pet godina sam naučila oba pisma i ćirtilično i latinično. Odmalena sam bila borac za pravdu. Školovana sam, i time se najviše ponosim. Sa 17 godina sam upisala FDU u Ukrajini – napomenula je ova učesnica rijalitija i dodala:

– Ja sam konstantno glavna ženska uloga u rijalitima, pored toga što sam pobednica. Ta titula mi prija, jer se još uvek nije našla nijedna žena koja bi mogla meni da parira – rekla je za "Glamur specijal", Jelena Golubović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter