Izvor:
31.05.2019 u 17:35
0

„GLAMUR“ SA KATARINOM GRUJIĆ NA BEČKOM OSKARU POPULARNOSTI: „Pored svog oca sam upoznala ovaj svet!“

Na Bečkom oskaru popularnosti zatekli smo i Katarinu Grujić i odlučili da je pitamo kako se ona oseća jer izgleda bolje nego ikad:

– Moram ti reći malo umorno ali uzbuđeno i srećno! Jedva čekam da izađem na binu i primim tu nagradu.

Kaća Grujić kaže kako joj je ova nagrada jubilarna:

– Mislim da je deseta! Prva za pesmu Napad panike.

S obzirom na to da je uložila mnogo truda, uspeh nije iznenadio:

– Znaju ljudi da sam se otpočetka trudila, ulagala u svoju karijeru iz razloga što ja jako volim muziku. Nekako mislim da se sve isplatilo jer imam divnu publiku koji mene podržavaju i prate me iz godine u godinu. Evo sada kada razmislim, ne mogu da verujem da je sledeće nedelje deset godina kako se bavim muzikom.

Tvrdi i da je ista te da je popularnost nije promenila:

– Popularnost me nije ni malo promenila, to je sigurno. Ja sam iz Beograda i mislim da to na mene ne može nikako uticati pogotovo zbolj detinjstva i odrastanja i svega, meni ovo ništa nije strano. Pored svog oca sam upoznala ovaj svet još kada sam bila klinka i nisam se bavila ovim.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter