Izvor:
31.05.2019 u 17:10
0

„GLAMUR“ NA DODELI BEČKOG OSKARA POPULARNOSTI: Indi i Andreana Čekić zablistale u toaletama i odmerile svoja poprsja! Andreana je odlučila da odgovori na novinske naslove!

Emisija "Glamur" je ispratila Bečki oskar popularnosti na kome su se pojavile mnoge pevačice sa naše estradne scene a koje su se rado obradovale ovoj manifestaciji.

Pitali smo najpre Indi da nam prokomentarše svoj stajling koji je bio vrlo neobičan:

– Ovo je prava Indi! Ona jednim delom sa početka karijere! Drago mi je da se vratilo to vreme jer sam ja tada pratila, tj tada su moji uzori bili Šakira, Bijonse, Jlo, Anastasija, dakle opet se vraćamo na američko tržište. Ja nekako volim tu Ameriku.

Na komentare ljudi vezano za njen stajling, kaže, ne obraća pažnju:

– Ja kažem: Šta me briga šta će reći svet…

Sigurno je da suprotni pol nije mogao da skloni pogled sa njenog dekoltea što njoj nije smetalo:

– Pa dobro imaju i šta da vide. Mislim zašto sa strane, mogu i direktno! Ja sam svesna da ću biti primećena, ja sam zato to tako i uradila.

Međutim, još jedna pevačica, Indina koleginica, Andreana Čekić je takođe u prvi plan stavila svoj raskošni dekolte koji je mamio muške poglede pa smo upitalI Andreanu koji je bolji:

– A dobar je Indin. Ja volim Indi. Ona je neko kož, ja mislim, živi kako hoće, radi šta hoće i uvek joj ide, uvek dobro izgleda i sad mi se baš sviđa kako izgleda.

Dok mediji pričaju o njoj dosta ona ne obraća pažnju i kaže da se odlično oseća:

– Izgledam srećno i tako se i osećam! Jesam, stvarno sam srećna bez obzira na ovo što mi se dešava, kada su u pitanju ružni naslovi i tako dalje… Ja opet kažem, Bože moj… To se dešava jer sam ja ćutala a budale su govorile. Više neću da ćutim, tako da je došlo vreme da raščistimo sve i kažem šta se to u stvari sve izdešavalo i dala sam par lepih intervjua i jedva čekam da izađu.

Andreana je do sada ćutala a sada je odlučila da progovori.

– Jesam. Tako sam valjda navikla i to nije dobro. Kao da je novinara sve više i više i kad ćutiš onda to ne valja i onda se piše svašta nešto. Vi niste informisani dobro, narod nije informisan, onda zovu razni ljudi, bivši muževi i njihove sadašnje devojke i iz ljubomore vam pričaju još neke tako stvari koje nisu tačne a ja ćutim i to nije dobro, zato sam odlučila da više ne ćutim.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter