Izvor:
16.05.2019 u 20:21
0

EMINA JAHOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA GLAMUR OTVORILA DUŠU: Nemam vremena ZA LJUBAV, moram da se posvetim deci! (FOTO)

Popularnu pevačicu Eminu Jahović nemamo toliko često prilike da viđamo u Srbiji, ali je ona za Glamur rešila da progovori o svemu onome o čemu je ćutala.

Ja se nikada nisam osećala kao zvezda, uvek sam radila ono što vodim, i uvek sam verovala da svi mi imamo mesto ispod svojom zvezdom. Verovatno me i to dovelo do ovag mesta de sam sada.– rekla je Emina.

Takođe je dodala da nema vremena da poseti svoj rodni grad Novi Pazar, ali da je itekako svi tamo vole.

Što se ljubavnog života tiče, mnogo su je bolele laži koje je čitala o svom razvodu.

Pa ja kažem, laž mnogo više zaboli, istina je ono što mi biramo i radimo. Ja sam jedna jarica, kako ja volim da kažem, jarac sam u horoskopu, gde stvarno merim, prvo skočim pa kažem hop, ali stvar je u tome što vi ne možete da predvidite kada neko želi da nešto napravi. Kao što je bila priča da sam varala svog muža, i ostale stvari koje su bile totalno neistine. -rekla je Emina.

Naime, ona je prekinula svoju emotivnu vezu sa Turskim milijonerom isada je opet slobodna.

Stavila sam tačku na to, ta veza je pretprela mnogo medijskog pritiska, verovatno zato nije ni uspela, ja moram da se posvetim deci najviše, nemam vremena za ljuba sada. -prokomentarisala je Emina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter