Izvor:
12.05.2019 u 19:49
0

U VEČERAŠNJOJ EMISIJI „ELA ELA SHOW“ ZAKLJUČILI SMO: „Žene uopšte ne liče jedna na drugu, svaka je lepa na svoj način!“

I ovog nedeljnog popodneva naša voditaljka Jovana Jeremić ugostila je zanimljive goste.

Tema večerašnje emisije je: Da li su žene izgubile svaku draž? Zašto svaka žena liči jedna na drugu?

Gosti prvog dela emisije bili su: Milan Colić, Milica Bursać, Đoka Korina, Neven Bošković i Dejan Milićević.

Na početku emisije, Milan Colić napomenuo je veoma važnu stvar:

Žene uopšte ne liče jedna na drugu, svaka je žena lepa na svoj način. Prazna osoba nije lepa, čak ne mogu ni ja da joj pomognem. Mi nismo nikakav supermarket. Ja pokušavam da radim na tome da objasnim da je nešto nemoguće, u redu je ako to može. To kod nas "po svaku cenu" jednostavno ne dolazi u obzir! – poručuje Colić.

U nastavku razgovora napravio je važnu razliku:

Žene liče jedne na druge, to je fenomen gde imate da su prepunjene jagodice, usne… Ona se nije "izoperisala", ona je prepunjena! Ta tendecija je strašna!- zaključuje Colić.

Milica Bursać se takođe osvrnula na izgled žena i poručila da smo mi pre svega jedna celina.

Moje drugarice i dalje žele da liče same na sebe. Moja generacija je izgradila sama sebe i zbog toga ne žele da liče na druge.
Mislim da smo svi mi jedna celina i da niko od nas ne posmatra delove tela, ako posmatramo delove tela onda tu nešto nije dobro. Suštinski, muškarci nas posmatraju kao jednu celinu. Onaj ko stavlja akcenat na detalje ima ozbiljan problem sa sobom!
– istakla je Bursać.

Sa Đokom Korinom smo razgovarali o tome da li su se žene i u prošlosti hirurški podvrgavale, a i o njegovim iskustvima sa ženama.

Bio je doktor koji je radio noseve, gomila balerina išle su kod njega. On je imao jedan model nosa, i onda su sve balerine imale jedne noseve. Ozbiljne devojčice ne žele da liče jedna na drugu.
Ja sam već pase, meni se žene ne udvaraju.. Ja se odavno ne bavim drugim ženama
. – zaključuje Korina.

Neven Bošković nam je u emisiji poručio da nisu sve žene iste.

Nisu sve žene iste. Ima žena koje vole da budu po zadnjim standardima, a ima neke koje to ne vole, čak se i groze toga.

Koliko vam je bilo često očuvati brak?

– Prvo, žena mora biti tolerantana, da istrpi razne stvari. – ističe Bošković.

Na pitanje zašto žene liče jedna na drugu, odgovorio nam je i Dejan Milićević:

Da ti ne pričam da je internet uništio sve, ali i kroz moje iskustvo mogu da kažem da je jedan događaj krunisao to sve. Došla je devojka i želela da mi pokaže kako želli da izgleda, ona je donela poster u prirodnoj veličini!
Sve ovo što se dešava za mene je sociološki fenomen. Muškarcima to je jedan eksperiment, da vide kako to izgleda kada se sa nečim plastičnim poigraju

Zatim, dodaje razlog zbog čega su najčešće žene iskompleksirane:

Uvek se kuburi s kilogramima. To je jedna osnovna "boljka". Tema večite mladosti nije toliko aktuelna, jer za to postoje stručnjaci – zaključuje Milićević.

Tema drugog dela emisije: Zašto biraš za ženu nju, a potajno želiš mene? Zašto sam ja za provod, a ona za brak? Zašto muškarci jedne žene, a druge žele?

Gosti koji su sa nama razgovarali na ovu temu: Eva Ras, Vanesa Šokčić ,Dejan Milićević, Milica Bursać i Marija Dejanović.

U drugom delu emisije razgovor smo započeli sa Marijom Dejanović. Ona nam je otkrila kakvi je muškarci "startuju" i da li ona prva prilazi muškarcima.

Istina je da oženjeni muškarici najviše startuju žene. Mene više startuju oženjeni, zato sam ja uvek sama. Ako mi se neko sviđa ja ga prva "startujem". Ja prvo moram da pozajem tu osobu, da znam ko je i šta je

Eva Ras nam je govorila o muškim htenjima i pretenzijama, kao i o razlici među ženama.

Ima mnogo muškaraca koji vole da se "uvale" i da im bude ugodno. Muškarci neće da se žrtvuju, oni hoće da im je ugodno. Mogu bilo koju ženu da ožene.
U muškoj prirodi je da ženu odvedu u krevet, i ako to uspe, njemu je dan ispunjen.
Ja sam u mom životu mnogo videla da najbolji prijatelj postane muž. Ti brakovi traju, nema tu razloga za varanjem.
Kada sam ja bila mlada, onda su postojale žene koje su trebale da budu majke i stub kuće. Muškarci su tada živeli dvostruke živote
– ističe Ras.

Žena kada je dominantana i kada ima energiju ima veliko pouzdanje u sebe. Ja sam uvek imala veliko pouzdanje u sebe. Ja sebe ne vidim kao drugu ženu.
Ja sam i za provod i za brak, tu neko pravilo ne postoji. Ja i sada izlazim, nemam nikakav problem s tim
– odgovara Vanesa.

Milica Bursać se osvrće na to kakve muškarci žele žene kod kuće, a kakve izvan kuće.

-Postoje prostori u kojima želite da dominirate, i prostori u kojima hoćete da se smirite. Kod kuće vam treba neka fina, staložena žena.
Ja sam najbolja verzija sebe od kako sam u braku sa svojim mužem
– poručuje Bursać.

Na samom kraju emisije, Dejan Milićević dodaje:

Muškarci su veliki dečaci, oni vole da se igraju. S druge strane, žele da imaju nešto sigurno. Samo stvarno pametne i inteligentne žene mogu da dovedu do toga da prijateljstvo između muškarca i žene preraste u nešto više – zaključuje Milićević.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter