Izvor:
28.04.2019 u 10:48
0

EKSKLUZIVNE PRIČE I FOTOGRAFIJE IZ DOHE ZA ELLA ELLA SHOW: Očekuje vas Vesna de Vinča i priča o izuzetnoj tvorevini arhitekture pod nazivom „Pustinjska ruža“!

Nakon deset godina čekanja, Nacionalni muzej Katara po projektu proslavljenog francuskog arhitekte konačno je otvoren za javnost u Dohi.

Ovaj kolosalni muzej od preko 52.000 kvadratnih metara sačinjen je od niza diskova koji se međusobno povezuju pod najrazličitijim uglovima, zbog čega je objekat dobio neodoljiv nadimak.

U studiju ce nam se pridruziti i Vesna de Vinča sa ekskluzivnim fotografijama otvaranja Nacionalnog muzeja Katara, izuzetne tvorevine arhitekture pod nazivom "Pustinjska ruža", koju je projektovao Žan Novel i za to dobio Oskara u arhitekturti.

Koje fakultete je najteže upisati? Zašto je svaki 10. Srbin bez zuba? Pitanja koja su obeležila nedelju iza nas. Na njih, ali i još neka dešavanja u društvu odgovor ćemo dati u Retrospektivi sa direktorkom Studija B Ivanom Vučićević i voditeljem Lavom Pajkićem.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter