Izvor:
28.11.2019 u 11:40
0

ČEDA JOVANOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: Novinski naslovi su odraz stanja našeg društva! Promene u neophodne! (FOTO)

Gost emisije "Dobro jutro, Srbijo" bio je predsednik LDP-a Čeda Jovanović koji je dao svoje mišljenje o naslovnoj strani NIN-a i s tim u vezi kakvo je trenutno stanje u našem društvu. On smatra da smo zaboravili kako da se ophodimo jedni prema drugima i da našoj deci ne prenosimo prave vrednosti.

To se nije desilo slučajno. Želeli su takvu provokaciju. Sebi nisu mogli ništa gore da urade. Ovo Vučića neće destabilizovati. Politika je totalno razludela današnje društvo, sve je više agresije, mržnje, netolerancije, nepostojanje razgovora. Ovo nije samo glupost, već je postojala jasna namera, niko mi ne može reći da je ovo bilo slučajno. Hoćemo još malo da šetamo sa revolverima u rukama, da se ubijamo po ulicama? Drago mi je što su svi jednoglasno osudili NIN, čak i oni koji ne podržavaju Vučića. Ne mogu da verujem da smo tako nešto dozvolili. Ovo je poigravanje sa emocijama našeg društva. Naša deca su zaslužila bolje. Naše društvo je totalno dezorjentisano – ispričao je Čeda Jovanović.

Da li danas postoje granice u bilo čemu? – pitao je Milomir Marić.

Pa vidite da ne postoje. Nije nam bila potrebna naslovna strana da bi smo to zaključili. Naši odnosi su divlji, svađamo se i grizemo. Mi smo društvo bez pozitivnih emocija i sa destruktivnom politikom – odgovorio je Čeda Jovanović.

Njegovo gostovanje možete pogledati ovde:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter