Izvor:
27.11.2019 u 10:59
0

MILOVAN DRECUN ZA HAPPY TV UPOZORIO: Centrala CIA je bila u Sofiji! (FOTO)

Gost jutarnjeg programa „Hepi“ televizije je bio predsednik skupštinskog Odbora za KiM, Milovan Drcun.

Povod njegovog gostovanja je bio aktuelna špijunska afera.

Postoji centar koji proizvodi hibridne operacije. Jeste CIA jedno vreme imala centar u Sofiji za delovanje prema jugu Srbije. Posle imate ugrađene agenturnu mrežu u stranim firmama. Predsednik je juče izjavio da su još veoma prisutne regionalne obaveštajne službe, on će verovatno pre ili kasnije imenovati neku od tih službi.

Drecun takođe ističe da postoje velikobugarske pretenzije, koje su opasne po Srbiju. On dodaje i da je bivši bugarski ministar odbrane sam naglasio da treba pojačati rad bugarskih obaveštajnih službi u Srbiji.

Paralelno postoji negativan aspekt delovanja. Šta je ovde opasno što je rekao bivši ministar odbrane? On je rekao da treba pojačati rad obaveštajnih službi, dakle, on je priznao da Bugarska ima ovde određenu agenturnu mrežu. On kaže da je Bugarska na 30 kilometara od Niša… to je taj negativan pravac u bugarskoj politici. Ovo što on govori su otvorene velikobugarske pretenzije – naveo je Drecun.

Opširnije možete pogledati u videu ispod:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter