Izvor:
18.10.2019 u 08:24
0

MILOVAN DRECUN ZA JUTARNJI PROGRAM „HEPI“ TELEVIZIJE: ZABRINJAVAJUĆA situacija na KiM! Postoji PAKLENI plan kosovskih Albanaca! (VIDEO)

Plan je da probaju po svaku cenu da otmu neki mandat od Srpske liste, izjavio je predsednik skupštinskog Odbora za KiM, Milovan Drecun, gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

Predsednik skupštinskog odbora za KiM ukazao je na zabrinjavajuću situaciju zbog aktuelnih dešavanja na teritoriji južne srpske pokrajine.

Upad ROSU jedinice na sever Kosova je pokušaj kompromitacije Srpske liste, oni žele da neko mesto otvore za poslušne Srbe. Mi tek treba da vidimo 3700 glasova putem pošte. Ovo je sada zabrinjavajuća situacija, da vidimo šta će uraditi sa glasovima koji su došli putem pošte. Plan je da probaju po svaku cenu da otmu neki mandat od Srpske liste. Pitanje je na koji način će pokušati da Srpskoj listi umanje rezultat, da umanje volju srpskog naroda. – rekao je Drecun za "Dobro jutro Srbijo".

Drecun je govoreći o Kurtijevoj borbi protiv kriminala naglasio da je pitanje koliku će imati podršku međunarodnih aktera po tom pitanju.

Kurti nema kriminalni dosije, možda bi mogao da krene u obračun sa kriminalom. Da li će imati podršku ključnih međunarodnih aktera? To je teritorija pod mafijaškom vlašću i to pod zaštitom NATO-a. Mislite da Kosovska politička služba nije pod uticajem Tačija i Haradinaja? KPS je nastala tako što su članovi OVK postali deo te službe. Sećate li se kada je ROSU upala na sever i ubili svog čoveka iz jedinice, a potom za to okrivili Srbina? Ja ne mogu da verujem da će ta jedinica da hapsi druge zbog kriminala. Da li imate tužioca, sud koji nije korumpiran? – upitao je Drecun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter