Izvor:
08.10.2019 u 11:51
0

POTPREDSEDNIK SRPSKE LISTE DALIBOR JEVTIĆ: Pobeda Srpske liste na izborima je pobeda Srbije i predsednika Aleksandra Vučića! (VIDEO)

Pobeda Srpske liste na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji je rezultat ozbiljnog rada Vlade, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, tvrdi potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić u izjavi za Happy televiziju. Veliki rezultat na izborima Jevtić komentariše kao pobedu Beograda i dobre politike Vlade Srbije.

– Ukoliko Kurti želi da formira Vladu on mora da promeni stav. Ukoliko on ne formira Vladu u zakonskom roku, postoji neko ko može. Međunarodna zajednica želi da se komunikacija nastavi. Nova Vlada bi trebalo da obezbedi minimum 80 poslanika tako da bi se odlučivalo sve sa dvotrećinskom većinom. Kadri Veselji je rekao da ide u opoziciju ali on će imati 23 ili 24 poslanika. Tri partije su preko dvadeset posto – rekao je Dalibor Jevtić.

Mogućnosti posle izbora su brojne ali prvo moraju da se vide konkretni podaci.

– O mogućnostima ćemo moći konkretnije kada budemo videli konkretne rezultate. Dobio sam poziv da razgovaram i sa predstavnicima Stejt departmenta. Niko iz Prištine nije čestitao. Kada su izlazili rezultati pojedini njihovi političari su bili nezadovoljni što smo uzeli 10 poslaničkih mesta. Ovom ubedljivom pobedom Srpske liste napravljen je veliki korak i osnažena je pozicija u nastavku razgovora čime dajemo snagu predsedniku Aleksandru Vučiću – zaključio je Dalibor Jevtić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter