Izvor:
19.09.2019 u 08:16
0

NEBOJŠA ČOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO, SRBIJO!“: Crvena Zvezda je kvalitetan tim! (FOTO)

Gost jutarnjeg programa bio je Nebojša Čović, direktor fudbalskog kluba Crvena Zvezda. On je gostujući na televiziji Happy istakao da su igrači Zvezde izuzetno kvalitetni, ali da je problem u tome što su vršeni pritisci nad njima.

On je napomenuo da su rivali jaki, te da jedan igrač Bajerna vredi kao čitav tim Zvezde.

Novac ne igra fudbal, dok igrači igraju za novac. Jedan igrač Bajrena vredi kao cela Crvena Zvezda, ali uspevam u tome da ona ostvaruje uspehe. Ja ne mislim da su mediji krivi u tome što se napravilo prevelika očekivanja u košarci, već da se u samoj atmosferi dogodilo. Ako se naša košarka ne plasira na Oi 2020. godine, onda zaista trebamo da se zapitamo šta nam se dogodilo sa košarkom. Dosta kvalitetnih reprezentacija igra na prvenstvima. Moje iskustvo bavljenja košarkom kaže da ove godine nisam video taj sjaj u očima kod igrača.

Čović je izjavio i da mediji nisu uticali na to da Zvezda bude poražena, već da je vršen pritisak sa svih strana jer se ništa manje od prvog mesta nije očekivalo.

Igrači nisu bili arogantni, na njih je vršen pritisak. To je sjajan tim koji ima izvanredne pojedince, a svaki pojedinac želi da bude zvezda. Nažalost, nismo se proslavili ove sezone, ali mi smo uvereni da ćemo u narednim periodima briljirati. Znamo da imamo sjajan tim – istakao je Nebojša Čović za jutarnji program Happy televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter